Thunderfist Slot

Thunderfist är en slot från den stora spelleverantören NetEnt. Du tas med till djungeln där du träffar på några fantastiska kung fu-mästare som hjälper dig till vinsterna. Som alltid har NetEnt skapat en slot som är grafiskt snygg och härlig att spela på. Den består av fem hjul och tre rader med symboler och istället för traditionella vinstlinjer har den 243 vinstvägar istället. Det finns alltså många chanser för dig att vinna. Maxvinsten är på så mycket som 1 215 000 mynt vilket inte alls är illa för en slot utan jackpott. Du kan satsa både lågt och högt i Thunderfist vilket gör att den passar flera olika typer av spelare. Du kan enkelt ställa in autoplay och bara luta dig tillbaka och se vinsterna trilla in.

Thunderfist är speciell då den har sparsamt med ljud, det finns till exempel ingen bakgrundsmusik i spelautomaten. I specialfunktionsväg erbjuder den free spins med slumpmässiga multiplikatorer och den har även en staplad wild-symbol som hjälper dig att skapa vinnande kombinationer genom att ersätta andra symboler. Det finns tio stycken standardsymboler i spelautomaten, plus staplad wild-symbol och scatter-symbol. Grafiken är snygg och symbolerna är detaljerade i denna fantastiska spelautomat från NetEnt och vi förstår varför den är populär. Med sina sparsamma ljudeffekter slipper du bli irriterad på störande ljud och det gör att sloten passar perfekt när du behöver slappna av efter en stressig dag. Läs vidare i recensionen för att få veta ännu mer om denna spännande slot från NetEnt.

Vinstlinjer och insatser

Som vi nämnde i introduktionen har Thunderfist inga traditionella vinstlinjer utan istället 243 olika sätt att vinna. För att förenkla det hela vinner du om du får matchande symboler på intilliggande hjul oavsett vilken rad de befinner sig på. Vinsterna räknas från vänster till höger och du behöver minst tre symboler i rad för att vinna. Scatter-symboler kan dock komma fram vart som helst för att ta dig till free spins-läget. Insatserna ställer du in genom att välja antal mynt mellan 1 och 10 och myntvärdet mellan 0,01 och 0,50. Som minst kan du på så vis satsa 2,50 kronor per snurr och som mest kan du satsa 1 250 kronor per snurr, vilket gör att Thunderfist passar spelare med både liten och stor budget.

Tema och grafik

Temat är kampsport och kung fu i Thunderfist. Du följer med på ett äventyr med fem stycken Kung Fu-fighters och det är de som ger högst vinst. De lägre betalande symbolerna är spelkortsvalörerna 10, J, Q, K och A. Grafiken är riktigt bra och ljudeffekterna är sparsamma, i alla fall i standardläget. När du tar dig till free spins-läget spelas dock en spänningshöjande bakgrundsmusik och ljudeffekterna blir högre. Det finns en del animationer när du vinner i sloten och ännu fler under dina free spins. Bakgrunden som är en djungel ändras till berg när du spelar dina gratissnurr och det gör spelupplevelsen ännu häftigare. NetEnt bjuder som vanligt på en slot av hög kvalitet med snygga symboler och snygg bakgrund.

Bonusfunktioner i Thunderfist

Thunderfist må kanske inte ha något bonusspel, men den har mycket annat att bjuda på. Det finns wild-symboler i sloten och dessa kommer alltid staplade, vilket ger större vinstchanser. Det finns också en scatter-symbol som tar dig till free spins-läget, tre scatters innebär 10 free spins, 4 stycken ger 15 gratissnurr och 5 scatter-symboler belönar dig med hela 20 stycken free spins. Förutom att du får snurra gratis ger free spins-läget dig även slumpmässiga multiplikatorer på alla vinster. Multiplikatorerna är x2, x3, x4 och x5 och en blixtanimation tar bort dem en och en, den som kvarstår är den du belönas med. Free spins kan med andra ord ge saftiga vinster med staplade wilds och multiplicerade vinster, andra bonusfunktioner är därför inte nödvändiga.

Positivt med Thunderfist

Free spins-läget är generöst med multiplicerade vinster. Maxvinsten i sloten är på så mycket som 1 215 000 mynt. Alla wild-symboler är staplade vilket ger större vinstchanser när du snurrar på hjulen. Du kan satsa både lågt och högt i Thunderfist.

Negativt med Thunderfist

Det finns inga vinstlinjer så du kan inte justera hur många vinstlinjer du vill spela på. Det finns inget bonusspel.

Sammanfattning

Thunderfist är en spännande spelautomat med asiatiskt och kung fu-tema. Det är en videoslot som består av fem hjul och tre rader samt 243 olika vinstvägar. Du kan satsa både lågt och högt i denna slot vilket gör att den passar både de som satsar lågt och de som satsar högt. I Thunderfist finns det ett free spins-läge som är väldigt generöst då alla vinster kommer med en slumpmässig multiplikator mellan 2x och 5x. Det finns även en wild-symbol som alltid kommer staplad och den ger dig chans på större vinster. Som mest kan du vinna så mycket som 1 215 000 mynt vilket är en riktigt saftig vinst. Klicka här för att komma till Thunderfist Slot och prova lyckan redan idag.