The Wish Master Slot

Är du redo att få dina drömmar att gå i uppfyllelse? Då är The Wish Master Slot helt klart ett spel för dig. Denna NetEnt-succé har fångat många spelares intresse med dess vackra grafik och många chanser till vinst. Temat i slotten liknar temat i den klassiska Disney-filmen Aladdin, där öken, rikedomar och magiska andar står i centrum. Redan när du klickar dig in på spelet kommer du snabbt att hamna i helt rätt stämning med hjälp av introt som tar dig med till en grotta, fylld av rikedomar. I bakgrunden spelas en passande slinga av musik som tar spelupplevelsen till en helt ny nivå. Låter detta intressant? Läs mer om The Wish Master Slot i vår recension nedan.

Det finns många faktorer som gör denna slot speciell. Temat kanske inte är det mest unika på marknaden, men NetEnt tolkar det på ett briljant vis. Det finns en anledning till varför NetEnt är de främsta spelutvecklarna i branschen och The Wish Master Slot är ett viktigt inslag i deras breda repertoar. Det kanske inte är den mest omtalade sloten idag, men The Wish Master Slot bjuder ändå på en härlig och förstklassig spelupplevelse. Dessutom passar slotten spelare som gillar att satsa stort, då maxinsatsen ligger på 100 euro per snurr, och självklart gömmer sig ett flertal spännande funktioner på spelplanen. Mer om dessa lite längre ner i denna recension. Nu är det hög tid att titta närmare på hur du spelar The Wish Master Slot.

Vinstlinjer och insatser

The Wish Master Slot spelas på klassiska 5 hjul och 3 rader, vilket många av NetEnts slots gör. Det finns 20 fasta vinstlinjer, vilket betyder att du inte kan ställa in dem på egen hand. Det enda du behöver göra för att börja snurra hjulen är att ställa in myntvärde (0,01 – 0,50) samt insatsnivå (1–10). Detta gör du enkelt med hjälp av panelen under spelplanen. Där kan du även ställa in om du vill att hjulen ska snurra automatiskt eller om du vill lägga maxinsatsen direkt. Behöver du hjälp på traven kan du hitta all information du behöver under i:et till vänster på spelplanen. Glöm inte att du kan testa spelet med gratispengar innan du satsar pengar ur din egen spelkassa.

Tema och grafik

Temat i The Wish Master Slot är som vi tidigare nämnde inspirerat av det forna Mellanöstern. I spelet har anden såklart huvudrollen, då det är denna ande som kan få alla dina högsta önskningar att bli sanna. På hjulen kan du se olika djurhuvuden som alla är prydda med ädelstenar av olika slag. Det finns även symboler i form av bokstäver, vilket är ett klassiskt inslag i många slots. Spelet utspelar sig i en mörk grotta och bakgrundsmusiken är både vacker, mystisk och framförallt passande. Det är sällan du behöver klaga på grafik och ljud när det kommer till slots ifrån NetEnt och även här klaffar allt utmärkt. De är helt enkelt mästare på att skapa en spelupplevelse som är svår att glömma.

Bonusfunktioner i The Wish Master Slot

I The Wish Master Slot finns en wild-symbol samt en scatter-symbol som kan öka dina vinstchanser ordentligt. I grundspelet kan wild-symbolen (ordet “wild” som står i lågor) som vanligt ersätta alla andra symboler förutom scatter. I bonusomgången däremot, som du aktiverar genom att snurra fram en scatter-symbol (en pappersrulle med en lampa på) kan dessa wilds dock expandera, vilket verkligen kan få det att klirra till ordentligt i spelkassan. Bonusomgången ger dig 10 free spins och här kan lite olika typer av funktioner dyka upp. Du kan till exempel få en extra wild-symbol, en slumpmässig wild eller så täcks ett helt hjul av wilds. Anden kan även belöna dig med en generös multiplikator på upp till 6 gånger. Maxvinsten i spelet är 900 000 mynt.

Positivt med The Wish Master Slot

The Wish Master Slot är en strålande slot med ett briljant tema som passar de flesta. Stort spann för insatser gör att spelet passar de flesta budgetar. Många intressanta symboler och funktioner kan få spelkassan att växa. Du behöver inte ställa in vinstlinjer själv.

Negativt med The Wish Master Slot

Vissa spelare uppskattar rörliga vinstlinjer, då de därmed själva kan påverka spelet. Det kan bli många dösnurr på rad. Inget bonusspel.

Sammanfattning

The Wish Master Slot är ett viktigt tillskott i NetEnts familj av spel. Detta är en favorit för många spelare, inte minst på grund av det spännande och mystiska temat i slotten. Dessutom bjuder NetEnt på en rad vinstchanser, bland annat igenom ett flertal olika wilds och ett spännande free spins-läge. Detta är ett spel som passar dig som gillar att variera dina insatser och satsa både högt och lågt. Självklart fungerar spelet minst lika bra i mobilläge och du kan naturligtvis testa spelet i demoläge innan du väljer att satsa dina egna pengar på att anden ska uppfylla dina drömmar. Detta är ett vackert spel som bör testas – särskilt om du gillar enklare slots med flera funktioner. Möt anden och se om han är villig att vara dig till lags!