Spinata Grande Slot

Spinata Grande Slot är en av NetEnts mest kända slots och anledningen till detta är inte så förvånande. I Spinata Grande Slot har de lagt mycket krut på att skapa en briljant användarupplevelse där grafik, ljud och bonusfunktioner samspelar utmärkt. Här får du, som namnet kanske redan avslöjar, följa med på en äkta mexikansk fiesta där färgerna är många och vinsterna härliga. Sedan lanseringen 2015 har denna slot tagit spelmarknaden med storm – det är många spelare som förälskat sig i detta härliga spel. Dessutom är detta ett spel som passar både spelare som gillar att satsa lite större och spelare som gillar att satsa lågt. I denna recension ska vi titta närmare på vad denna festliga spelautomat har att erbjuda!

Det finns många saker som får Spinata Grande Slot att sticka ut från mängden, inte bara när det kommer till tema och grafik. Denna slot spelas nämligen inte på traditionella 3 rader, utan här spelar du på 4 rader istället. Dessutom bjuder Spinata Grande Slot på ett spännande bonusspel i form av en minislot som vi ska titta närmare på lite längre ned i denna recension. När du klickar dig in på detta fartfyllda spel kommer du att kunna ta del av ett härligt intro som tar dig till den lilla, färgglada byn där Spinata Grande Slot utspelar sig. Att komma i rätt stämning är inte svårt med tanke på den strålande grafiken, de roliga ljudeffekterna och de passande bakgrundsljuden.

Vinstlinjer och insatser

Spinata Grande Slot spelas på 5 hjul, 4 rader (istället för traditionella 3 rader) och det finns 40 fasta vinstlinjer. Detta betyder att du inte själv kan välja vilka linjer som ska vara aktiva, men samtidigt blir det enklare att komma igång. För att börja ditt mexikanska äventyr behöver du bara ställa in insatsnivå (1–10) samt myntvärde (0,01 – 0,20). Som minst kan du snurra hjulen med en insats på 2 kronor och som mest 2 000 kronor, vilket gör detta spel till ett utmärkt alternativ för dig som gillar att satsa lågt som högt. Du ställer enkelt in dina insatser med hjälp av knapparna under spelplanen och skulle du behöva hjälp kan du klicka på det lilla frågetecknet längst ner i det vänstra hörnet.

Tema och grafik

Det finns ingenting att klaga på när det kommer till temat i Spinata Grande Slot – här har NetEnt verkligen överträffat sig själva. Redan när du startar spelet får du följa med till en liten mexikansk by där spelplanen finns. I bakgrunden hör du en lugn musikslinga som blandas med andra ljud som kan finnas i en liten by, som till exempel skällande hundar och fåglar. Varje gång du snurrar hjulen spelas en glad slinga med musik, vilket är ett trevligt inslag. Vi behöver inte ens nämna grafiken i detta spel – här har NetEnt satsat hundra procent på kvalitet. Symbolerna passar utmärkt in i helheten och rörelserna i bakgrunden av spelplanen bidrar till en levande spelupplevelse. Tio av tio poäng, helt enkelt.

Bonusfunktioner i Spinata Grande Slot

Spinata Grande Slot rymmer en hel del vinstchanser som verkligen kan få det att klirra i spelkassan. Först och främst bjuder spelet på kolossala symboler som antingen täcker tre hjul och tre rader eller två hjul och två rader. Bara detta spännande inslag kan öka dina vinstmöjligheter avsevärt! Utöver detta finns även wild-symbol i form av en stor dödskalle. Det som är lite annorlunda här är att denna symbol enbart kan dyka upp under free spins-rundan, som du får genom att spela slottens bonusspel. Detta bonusspel kommer i form av en söt minislot och här gömmer sig härliga vinster i form av bland annat free spins och extra mynt. Att bli uttråkad i Spinata Grande Slot är svårt, ja, nästintill omöjligt.

Positivt med Spinata Grande Slot

Spinata Grande Slot kan vara NetEnts mest attraktiva slot – någonsin. Passar dig som gillar att satsa lågt som högt, då maxinsatsen ligger på 2 000 kronor. Strålande ljudeffekter skapar en levande spelupplevelse. Spännande bonusfunktioner, så som kolossala symboler. Roligt bonusspel ökar spänningen och vinstchanserna.

Negativt med Spinata Grande Slot

Det är inte möjligt att välja vinstlinjer själv ifall detta är något som du föredrar. Inget fristående bonusspel finns i sloten.

Sammanfattning

Spinata Grande Slot är helt klart en slot värd att testa, inte minst på grund av att spelet erbjuder en strålande spelupplevelse när det kommer till bild och ljud, men även på grund av alla vinstmöjligheter. På hjulen finns bland annat en wild-symbol och kolossala symboler som ökar spänningen ordentligt. Bonusspelet kan aktiveras när som helst och här har du fina möjligheter att vinna extra spins eller extra mynt. Spinata Grande Slot är helt klart en succé i NetEnts spelportfölj och ett spel för dig som älskar roliga och färgglada slots. Det är även en slot för dig som inte gillar att ställa in vinstlinjer på egen hand, då vinstlinjerna i detta spel är fasta. Följ med på en mexikansk fiesta och se om du lyckas snurra hem vinsterna!