Space Wars Slot

Space Wars är en slot med rymdtema som skapades av spelutvecklaren NetEnt redan år 2013. Här träffar du på rymdvarelser av olika slag som krigar om rymden. Det är en slot som är rolig att spela på, och symbolerna är välgjorda och speciella. Du kan kamma hem så mycket som 400 000 mynt när du spelar på Space Wars, och spelautomaten har en hög RTP på 96,8 procent. I bakgrunden går en ganska lugn ljudslinga som ger en avslappnande känsla till den som spelar, och ljudeffekterna är passande och stör inte alls. Dessutom är Space Wars uppbyggd något annorlunda då den har fem hjul och fyra rader med symboler. Vinstlinjerna är 40 stycken och de är fasta så du spelar på alla eller inga.

Space Wars är speciell med sitt tema med små rymdvarelser. Om du får en vinst flyttas dessutom den vinnande symbolen upp bredvid spelplanen, multipliceras till ännu fler och kastas sedan tillbaka ut på hjulen och ger ett re-spin med ännu större vinstchanser. Detta är den enda bonusfunktionen i sloten, förutom den vanliga wild-symbolen som givetvis också finns med. På Space Wars sloten kan du satsa både lågt och högt, och det ställer du enkelt in genom att välja myntvärde och hur stort antal mynt du vill satsa. Sedan är det bara att sätta hjulen i rullning och hoppas på att din favorit av rymdvarelserna dyker upp på raderna och ger dig härliga vinster. Fortsätt läsa här för att lära dig mer om Space Wars slotten.

Vinstlinjer och insatser

Space Wars har så många som 40 stycken vinstlinjer och de är fasta, du måste alltså spela på dem alla. Vinstlinjerna går från vänster till höger, och endast den högsta vinnande kombinationen ger utdelning. När det kommer till vilka insatser du kan göra så finns det stor bredd på beloppen. Du väljer först myntnivå mellan 1 och 10 och sedan väljer du vilket värde mynten ska ha mellan 0,01 och 0,50. Detta gör den lägsta möjliga insatsen till 4 kronor per snurr och den högsta möjliga insatsen blir 2 000 kronor per snurr. Detta gör att sloten passar de flesta spelarna eftersom insatsen kan vara både låg och hög. Dessutom har Space Wars en RTP-procent på 96,8 och en maxvinst på 400 000 mynt!

Tema och grafik

Rymden är temat i denna slot från NetEnt, och detta är ett tema som alltid varit populärt både inom spel och film. Här stöter du på animerade rymdvarelser som alla vill härska över rymden. Grafiken är riktigt välgjord, symbolerna är snygga och ljudet är lugnt och behagligt. Animationerna är sparsamma men sloten är ändå riktigt snygg och ger en fantastisk spelupplevelse. Det finns 11 stycken standardsymboler, varav 10 av dem föreställer olika rymdvarelser och den som är värd mest är en kristall. Bakgrunden är rymden med en planet och lite stjärnor och de syns igenom spelplanen. Som vanligt ligger NetEnt på topp när det kommer till grafik och ljud på sina spelautomater, och Space Wars är inget undantag trots att den funnits ett tag.

Bonusfunktioner i Space Wars

Space Wars är inte en spelautomat som är fullproppad med bonusfunktioner, den har inget free spins-läge och inget bonusspel. Dock har den en wild-symbol som ersätter alla andra symboler, denna wild kan endast dyka upp på hjul två och fyra. Förutom wild-symbolen har Space Wars också en respins-funktion som aktiveras varje gång du fått in en vinst. Det är dessutom inte ett vanligt free spin utan den vinnande symbol som genererade vinsten förs över till en grunka vid sidan av spelplanen, multipliceras och placeras sedan ut igen. Detta ger dig en stor chans på en hög vinst under ditt re-spin. Vinst under re-spins ger dock inte ett nytt re-spin utan du kan endast få ett åt gången. Denna funktion är riktigt rolig och gör spelautomaten mer spännande.

Positivt med Space Wars

Den har en hög återbetalningsprocent på 96,8. Du kan satsa både lågt och högt. Spännande re-spinsfunktion som ger stor chans på vinst med klonade symboler. Den har ett spännande och roligt tema. Grafiken är riktigt snygg och välgjord, ljudet likaså.

Negativt med Space Wars

Den har inget bonusspel eller free spins-läge. Du måste spela på alla vinstlinjer vilket kan upplevas som negativt av de som föredrar att själv justera vilka vinstlinjer som är aktiva.

Sammanfattning

Space Wars är en slot från spelutvecklaren NetEnt som släpptes redan år 2013. Dock är den fortfarande populär, kanske på grund av sitt roliga tema och enkla upplägg. I denna spelautomat kan du satsa både lågt och högt och om du har turen vid din sida kan du kamma hem så mycket som 400 000 mynt. Det må inte finnas något bonusspel eller free spins-läge i sloten, men det finns istället en funktion med re-spins som aktiveras efter varje vinst. Symbolen som aktiverade läget klonas dessutom och ger chans på större vinster under ditt re-spin. Att spela på Space Wars är både roligt och spännande på samma gång. Om du vill prova på att snurra på hjulen i sloten så klicka här.