Neon Staxx

Neon Staxx är en härlig slot från NetEnt med neonfärger som tar dig tillbaka till känslan av ett diskotek på 1980-talet. Den har häftig syntmusik i bakgrunden och den är riktigt cool. NetEnt skapade denna slot år 2015 så den har några år på nacken, men den är fortfarande mycket populär bland spelarna. Du kan vinna upp till 80 000 mynt vid spel på Neon Staxx vilket kan bli en hel del pengar, speciellt om du satsar högt. Neon Staxx är uppbyggd lite annorlunda, den har fem hjul som många andra videoslots men den har också 4 rader vilket inte tillhör vanligheterna. Det finns 40 fasta vinstlinjer som du kan satsa både högt och lågt på, det är helt upp till dig och din plånbok.

Neon Staxx är rolig inte bara på grund av sitt tema, utan den har en hel del funktioner att bjuda på också. Det finns en wild-symbol och en scatter-symbol, scattern kan ge dig ända upp till 20 stycken free spins. Sedan finns det också en helt egen funktion i denna slot, nämligen SuperStaxx-funktionen som innehåller staplade symboler som kan komma på alla hjul och ge höga vinster. Sloten har en bra RTP-procent på 96,9 vilket är riktigt bra. NetEnt har verkligen gjort ett bra jobb med denna slot som ger en fantastisk spelupplevelse till alla som provar på den. Det är en videoslot som passar både nybörjare och erfarna spelare då den är riktigt rolig att spela på samtidigt som den är enkel att lära sig.

Vinstlinjer och insatser

Neon Staxx är en slot med hela 40 stycken vinstlinjer, dessa är fasta och går därmed inte att justera utan du måste spela på alla. Vinstlinjerna går från vänster till höger, du kan alltså inte vinna på båda hållen som i till exempel Starburst. Om du vill välja din insats behöver du bara fylla i antal mynt mellan 1 och 10 samt myntvärdet från 0,01 till 0,50, detta ger en stor bredd på insatserna och många nivåer mellan lägst och högst. När det kommer till hur lite du kan satsa som minst är det 2 kronor per snurr och som mest kan du satsa 1 000 kronor per snurr. På så sätt funkar Neon Staxx lika bra för storsatsare som för försiktigare spelare.

Tema och grafik

Temat är neonfärger och syntmusik samt 80-talet och retro. Det är ett härligt tema som ger en glad känsla till sina spelare. Du kan dessutom vinna en hel del härliga vinster under tiden som du njuter av den vackra grafiken. Spelplanen ser lutande ut vilket höjer effekten av snurrandet och gör spelupplevelsen ännu bättre. Musiken är typisk för 80-tals discon och passar därav perfekt in i temat. Sloten har också coola ljudeffekter vid vinst. Symbolerna består av spelkortsvalörer som betalar lägst och djur som betalar högre. Alla symboler är gjorda i häftiga neonfärger och så även wild-symbolen och scattern. NetEnt har verkligen inte slarvat när de skapade denna videoslot utan både grafiken, temat och ljudet är av högsta kvalitet.

Bonusfunktioner i Neon Staxx

Neon Staxx har en hel del bonusfunktioner att erbjuda sina spelare. För det första finns det en wild-symbol som ersätter alla andra symboler, förutom scatter-symbolen. Detta gör det enklare för dig att pricka in vinnande linjer. Scatter-symbolen tar dig till free spins-läget, 3 scatters ger 10 gratissnurr, 4 scatters ger 15 free spins och 5 scatters ger så mycket som 20 gratissnurr på hjulen åt dig. Den sista bonusfunktionen i Neon Staxx är SuperStaxx-funktionen som innebär staplade symboler som kan komma på alla hjul. Vid varje snurr väljs en slumpmässig symbol ut som finns på intilliggande platser på hjulen. Har du tur så stannar de tillsammans och ger storvinst. Under free spins är det endast högt betalande symboler och wild-symboler som väljs ut.

Positivt med Neon Staxx

Neon Staxx har både wild-symbol, scatter-symbol och SuperStaxx-funktion. Du kan satsa både höga och låga belopp per snurr när du spelar på sloten. Den har ett häftigt tema som tar dig tillbaka till 80-talet. Du kan vinna upp till 80 000 mynt.

Negativt med Neon Staxx

Vinstlinjerna är inte justerbara vilket kan anses negativt av en del spelare som vill kunna välja själv hur många linjer de vill spela på.

Sammanfattning

Neon Staxx är en slot med retrotema som är inspirerad av 80-talet med neonfärger och discomusik. Det är inga mindre än NetEnt som skapat denna spelautomat och det märks på den snygga grafiken och de coola ljudeffekterna. Det finns en del funktioner i sloten, så som en wild-symbol, en scatter-symbol och en speciell SuperStaxx-funktion som kan få flera staplade symboler att komma fram bredvid varandra och ge stora vinster. Du kan vinna så mycket som 80 000 mynt när du spelar på Neon Staxx och du väljer själv insatsen mellan 2 kronor och 1 000 kronor per snurr. Vi rekommenderar denna slot till alla olika sorters spelare då den är rolig, har bra funktioner samt är enkel att lära sig.