Jack Hammer Slot

Älskar du serietidningar och mysterielösande privatdetektiver? Då är Jack Hammer Slot ifrån NetEnt ett måste för dig. I denna välkända och omtyckta slot får du följa med detektiven Jack Hammer som är ute efter att sätta dit den onde Evil Dr. Wuten. Spelet utspelar sig djupt i den undre världen bland skyskrapor i natten, där bakgrundsljudet består av skällande hundar, sirener och härlig jazzmusik. Detta är ett spel som NetEnt kan vara mycket stolta över, då grafiken är strålande och spelupplevelsen oslagbar. Den briljanta serietidningskänslan skapar en spelmiljö utöver det vanliga och extra charmigt är det att ikonerna på hjulen består av serietidningsrutor istället för klassiska slot-symboler. Dessutom är vinstchanserna riktigt stora med tanke på de spännande funktioner som gömmer sig bakom varje snurr!

Det finns många saker som får Jack Hammer Slot att sticka ut bland mängden. Dels är temat i sloten strålande – här finns ingenting att klaga på. Dessutom har NetEnt gömt en rad funktioner och symboler i spelet som kan leda till storslagna vinster! Du kan bland annat snurra fram wild-symboler och med hjälp av scatter-symbolen kan du vinna upp till 30 free spins där vinnande symboler blir låsta, vilket kan öka dina chanser till vinst ordentligt. Lite längre ner i denna recension kan du läsa mer om bonusfunktioner och intressanta symboler. Självklart kan Jack Hammer Slot spelas på surfplatta, mobil och dator och det finns dessutom möjlighet att testa spelet helt gratis innan du satsar pengar. På så sätt kan du lära dig regler och funktioner i lugn och ro.

Vinstlinjer och insatser

Jack Hammer Slot spelas på 5 hjul och 3 rader, vilket är ett klassiskt upplägg när det kommer till slots. Här finns 25 låsta vinstlinjer, vilket betyder att de inte går att ställa in manuellt. Med andra ord behöver du bara ställa in insatsnivå samt myntvärde och sedan är det bara att börja snurra! Insatsnivåerna i Jack Hammer Slot ligger mellan 1 – 10 och myntvärdet sträcker sig mellan 0,01 – 1,00. Högsta insats är 250 dollar och minsta 0,25 dollar. Detta är alltså ett spel som passar storspelare såväl som försiktigare spelare. Du ställer in dina insatser med hjälp av panelen under hjulen och där kan du även ställa in automatiska snurr om du vill luta dig tillbaka och se vinsterna rulla in.

Tema och grafik

I Jack Hammer Slot har NetEnt satsat fullt ut på ett tema som liknar en klassisk serietidning och självklart har de lyckats utmärkt med det. Jack Hammer Slot bjuder på briljant grafik och ljudeffekter som får spelaren i helt rätt stämning. Ljudeffekterna är också mycket välgjorda och skapar extra mycket stämning vid vinst samt vid free spins-läget. Symbolerna på hjulen består av serietidningsrutor, vilket är ett intressant och nytänkande inslag. Här finns inga klassiska bokstäver eller siffror, som ofta brukar sammankopplas med casinospel. Några animeringar finns inte i spelet, men det spelar ingen större roll – spelupplevelsen blir ändå levande med hjälp av ljudeffekterna. Det är få gånger NetEnt misslyckas med grafik och ljud och det har de inte heller gjort i denna välgjorda spelautomat.

Bonusfunktioner och symboler

Jack Hammer Slot bjuder på många spännande vinstchanser, inte minst med hjälp av en wild-symbol och en scatter-symbol. Det roligaste i det här spel är dock att vinnande kombinationer låser sig medan de andra hjulen fortsätter snurra. För varje likadan symbol ökar därmed dina vinster. I övrigt fungerar wild-symbolen på samma sätt som vanligt – den kan ersätta alla andra symboler (vilket är extra förmånligt i funktionen där vinnande symboler låses fast). Det finns även en scatter-symbol som aktiverar free spins-läget. Snurra fram fem eller fler sådana symboler för att vinna upp till 30 free spins. I detta läge aktiveras dessutom en multiplikator som kan öka dina vinster ordentligt. Som mest kan du vinna 250 000 mynt under en och samma runda!

Fördelar med Jack Hammer Slot

Fantastisk grafik och passande ljudeffekter bidrar till en äkta serietidningskänsla. Passar dig som satsar högt, men även dig som satsar lågt. Fungerar både i mobil och dator. Många intressanta funktioner som ökar chanserna till vinst. Fasta vinstlinjer för att komma igång snabbare.

Nackdelar med Jack Hammer Slot

Låsta vinstlinjer innebär att du inte kan ställa in aktiva linjer själv, vilket många spelare vill. Ingen progressiv jackpott (dock en fin maxvinst på 250 000 mynt).

Sammanfattning

Om du inte testat Jack Hammer Slot ännu bör du göra det snarast möjligt. Här bjuder NetEnt på en strålande spelupplevelse där du får följa med den tecknade detektiven Jack Hammer i jakten på den onde Dr. Wuten i en mörk stad. Bakgrundsljudet får dig att hamna i helt rätt stämning och spänningen stiger varje gång du lyckas snurra fram en vinst på hjulen – då låser sig nämligen de vinnande kombinationerna medan de övriga hjulen fortsätter att snurra, vilket tar dig närmare storvinsterna. Om du gillar mysterier, detektiver och serietidningar är detta helt klart rätt spel för dig. Spelet passar även dig som gillar att varva höga satsningar med låga. Följ med Jack Hammer på ett brottsbekämpande äventyr i den undre världen redan idag!