Flowers

Är du redo att ge dig ut bland blommorna och snurra fram riktigt härliga vinster? I NetEnts färgglada och mysiga slot har du chansen på riktigt fina kombinationer tack vare spelets dubbla symboler som vi ska berätta mer om lite senare i texten. NetEnt är en svensk spelleverantör som länge varit en ledande aktör i branschen. De är kända för att tillverka roliga och intressanta spel som älskas av den stora massan. Flowers är inget undantag utan bjuder på stor spelglädje för alla typer av spelare. Det färgglada temat gör att du blir glad när du spelar och får lite sommarkänsla även om du spelar mitt i vintern. Dessutom har du chansen att få free spins där alla dina vinster multipliceras med tre.

Flowers är en slot som tilltalar en bred grupp av spelare. Det är ett roligt och charmigt tema som inte liknar något annat vi hittar på spelmarknaden idag. Det som gör Flowers unikt är att du kan få dubbla symboler på raderna. Det betyder att du i teorin kan få tio i rad istället för det vanliga fem. Som du kanske redan har listat ut innebär detta att du har betydligt större vinstchanser i denna slot. Lägg där till en rolig bonusrunda där du kan vinna en hel del free spins. Flowers fungerar till dator, mobil och surfplatta. Det spelar alltså ingen roll var du befinner dig för spelet är alltid tillgängligt. Det finns även en gratisversion som du kan testa.

Vinstlinjer och insatser

Flowers följer den klassiska designen som många av dagens moderna spelautomater och är uppbyggd med fem hjul och tre rader. Det finns 30 stycken vinstlinjer vilket också innebär att det minsta som du kan spela per spin är 3 kronor. Detta är en lite högre lägsta insats än vad vi är vana att se från NetEnt men då får du också ha i åtanke att det går att vinna en hel del pengar på sloten. Maxvinsten på sloten ligger på 75 000 mynt. Du ändrar insatsen genom att klicka på pilarna som du ser under spelplanen. Här har du också möjlighet att använda dig av funktionen med “autospins” så du slipper trycka manuellt. Då kan du bara luta dig tillbaka och hoppas att vinsterna trillar in.

Tema och grafik

Det är inte så svårt att gissa vad som är temat i Flowers då det avslöjas på namnet. I sloten möter vi blommor i alla olika former. Det finns blåklockor, solrosor, röda rosor och mycket annat. Dessutom möter vi både en sol och ett moln som är spelets två bonussymboler. Sloten är otroligt färgglad och kommer att lysa upp även den mörkaste av vinterdagar. Dessutom har den härliga ljudeffekter som gör spelandet till någonting alldeles extra. De går att stänga av ifall du tröttnar på dem när du spelar en längre stund. Sloten är väldigt sparsmakad med animationer men det behövs inte. Den bjuder på tillräckligt med spelglädje i alla fall. Spelet flyter på lika bra på mobil som surfplatta.

Bonusfunktioner – Flowers

I Flowers finns det två specialsymboler som du ska hålla lite extra utkik efter. Den första är solen som fungerar som en wild-symbol. Det innebär att den ersätter alla övriga symboler för att hjälpa dig skapa den bästa möjliga vinstlinjen. Den andra symbolen är de glada molnen som hjälper dig att få free spins. Det krävs fyra stycken moln för att free spinsen ska aktiveras. Kom dock ihåg att det kan komma två stycken symboler på samma rad vilket innebär att det kan räcka med endast två rader. Under free spinsen kommer alla dina vinster att tredubblas vilket innebär att det finns otroligt bra chans till storvinster. Det är också möjligt att få ytterligare free spins när du befinner dig i free spins-läget.

Positivt – Flowers

Ett roligt tema med färgglada symboler, snygg grafik och trevliga ljudeffekter. Chansen till dubbla symboler både i grundspelet och free spins. Alla vinster tredubblas under free spinsen. Wild-symbolen som ersätter alla övriga symboler och hjälper dig skapa bästa möjliga vinstkombinationer.

Negativt – Flowers

Den lägsta insatsen per spin är 3 kronor vilket är lite högre än vad många är vana vid från NetEnt.

Sammanfattning

Flowers är en rolig och fartfylld slot som du kan spela i flera timmar utan att tröttna. Det som vi älskar främst med sloten är dess dubbla symboler som dels är ovanligt och dels ger dig betydligt större chans till vinst. Flowers är en slot som finns tillgänglig på de flesta casinon som har ett samarbete med NetEnt. Den passar dig som gillar spännande free spins och vill ha ett lite annorlunda tema. Det är även möjligt att få free spins i spelet där alla dina vinster tredubblas. Det är här som du har chansen att kamma hem de riktiga storvinsterna. Det fungerar att spela på din mobil eller surfplatta så du kan spela på bussen eller när du är ute och promenerar.